sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Suomi-bileet

Oltiin jo alkureissusta päätetty, että meidän pitäisi järkätä Suomi-bileet meidän buddyille. No, kun saatiin vieraita tänne käymään niin olimme laittaneet heille listat mitä meille pitäisi bileitä varten tänne tuoda. Saatiinkin kerättyä hyvät kasat erilaisia herkkuja ja leipiä, joten bileet oli oikeasti järkättävä. Bileillä oli myös toinen tarkoitus, nimittäin juhlia Jennin ja minun synttäreitä!

IMG_6309

Meidän Suomi-bileiden järjestäjien tarkoituksena oli pukeutua sini-valkoiseen, mutta oli muuten vaikeata löytää matkalaukuista sinistä ja valkoista :D !

IMG_6400

IMG_6441

IMG_6533

IMG_6526

Saatiin paikalle meidän thaimaalaisia ystäviä sekä pari suomalaista ja saksalaista tyyppiä, jotka asuvat samassa talossa meidän kanssa.

IMG_6494

IMG_6291

IMG_6283

Tarjottavana meiltä löytyi karkkeja, hapankorppua, ruisleipää ja Vaasan taikaruispaloja sekä juomapuolelta löytyi pastillishotteja ja salmarishotteja. Suklaat upposivat kaikille ja myös ruisleipä oli kovassa suosiossa, pahimmasta päästä vieraidemme mielestä olivat salmiakki ja turkinpippurit.

Kun olimme tarpeeksi syöneet makeaa niin olikin aika jatkaa iltaa Banglalle tanssimaan, kuitenkin Bangla oli sen verran täysi ettei sielä tuntunut olevan tilaa edes tanssia. Olenkin sitä mieltä, että Banglalla on kivempaa arkena kun siellä ei ole ihan niin paljon porukkaa tallomassa varpaita ja tönimässä kyynerpäillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti