maanantai 21. maaliskuuta 2016

Muay Thai - Patong Boxing Stadium


IMG_5253

Se tunne, kun 13 vuotiaana yrität perjantai-iltana pysyä hereillä, jotta näkisi Rawin ja SmackDownin SubTV:ltä myöhään yöllä. Kuitenkin niin monta kertaa se nukku-Matti tulikin ja jaksot jäi näkemättä, mutta ne kerrat kun pysyi hereillä, vitsi miten siistiä se oli! Undertaker, Ray Mysterio ja Eddie Guerrero oli lemppareita, niiden matsit oli niin siistiä. Undertakerin mystinen hahmo veti aivan täysin valtoihin. Sitä huudettiin ja syötiin popcornia, joskus tuli vähän pelättyäkin sitä tunnelmaa mikä oli saatu luotua. Eddie Guerreron kuolema ja Ray Mysterion suru sai monet kyyneleet silmiin (ennen kuin varasti Eddien vaimon…). Tämän showpaini-vaiheen jälkeen kuvioihin alkoi tulla UFC ja sille tielle on jääty. Nykyään ei kuitenkaan tule katsottua tällaisia ohjelmia edes kuukausittain, vaan silloin tällöin herkkuna.

IMG_4983
Joten olihan se pakko täällä käydä katsomatta vähän Muay Thaita! Patongilla taitaa olla kaksi vähän isompaa stadioini, joissa järjestetään näitä matseja, Bangla Boxing Stadium ja tämä missä oltiin katsomassa, Patong Boxing Stadium. Halua katsomaan on ollut jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien, mutta yritin hillitä himoni ja odottaa Villen tuloa tänne, koska tiesin hänenkin haluavan tsekata kyseisen mestan läpi. Lauantai-iltana Jenni, Ville ja minä lähdimmekin kohti stadionia, tosin lähdettiin kohti väärää stadioinia :D, onneksi kuitenkin tuk tuk kuskimme tajusi kesken matkan kysyä, että niin olitteko boxingia menossa katsomaan, että matsi menee siellä toisella stadionilla.

IMG_5019

IMG_5017

IMG_5579

Illan päämatsina nähtiin Ville  vs. Saana.

IMG_5056

Ennen matsia taistelijat tekivät jonkin moisen rituaalin ympäri kehän.

IMG_5075

Aluksi hieman pelotti nämä 12-vuotiaiden matsit, mutta onneksi ei nuorille pojan klopeille tapahtunut mitään pahaa, eikä yleisö huudellut pahuuksia tai halunnut toisen häviävän. Nuoria kannustettiin tasapuolisesti ja oli siistiä nähdä kuinka heillä oli ihan oikeasti huimat taidot. Näistä kasvaa vielä hirmu taitavia kavereita!

IMG_5150

IMG_5166

IMG_5233

IMG_5382

IMG_5445

Nähtiin illan aikana seitsemän matsia ja hintaa tällä huvituksella oli 1300thb, eli mistään kauhean halvasta jutusta ei ollut kyse, mutta oli kyllä niin hauska ilta ettei korkea hinta haitannut. Parit vähän liian rajut tyrmäykset tuli nähtyä, mutta onneksi kaikki kuitenkin omin jaloin kävelivät kehästä pois, yksi taisi kuitenkin kävellä aika heikossa kunnossa, lisähapen avulla, mutta kävelipä kuitenkin. Oli muuten hauska huomata, että musa joka soi matsien taustalla oli live-musaa, ei tosin mitään kauhean hyvää vaan sellaista perus Muay Thai rämpyttelyä, mutta livenä se ainakin tuli :D !


- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti