maanantai 7. maaliskuuta 2016

Rainy Koh Samui

Vietettiin retkemme vikat päivät Koh Samuilla. Lähdettiin sinne heti Full Moon bileiden jälkeen, joten väsymystä oli havaittavissa jokaisen tytön käytöksestä. Meillä meni varmaan pari tuntia päästä Samuin satamasta eteen päin, koska oltiin vaan kaikki niin seis ettei jaksettu liikkua ravintolasta mihinkään suuntaan, eikä edes tiedetty minne siellä kannattaisi mennä. Note to myself: ens kerralla kun lähdet reppureissaa, ota selvää mitä missäkin paikassa olisi nähtävää. No hetken netissä selailun jälkeen päätettiin lähteä Chawengia kohti. Chaweng oli meille varmasti ihan oikea päätös. Matkalla satamasta Chawengii alkoikin satamaan aivan järkyttävästi, mikä veti mielialoja entisestäänkin alas päin.

Chawengista kyseltiin infopisteeltä, missä olis halvin hyvä hotelli tai hostelli, no se löytyi läheltä ja sinne sitten mentiinkin. Jaettiin Essin kanssa huone ja maksettiin siitä 250thb/naama. Huone oli siisti ja kelpasi meille, tosin ilmastointi ei oikein toiminut ja huoneessa oli aika tunkkainen ilma, mutta onneksi huoneessa ei tule oikeastaan kuin nukuttua.

Lähdettiin suihkun jälkeen vähän syömään ja shoppailemaan Chawengin katuja, taisi sieltä (taas) uudet bikinit löytyäkin. Vaikka ei ollut tarkoitus niin pitihän se lähteä katsomaan miltä Chawengin iltamenoilla oli tarjota meille, joten rantabaarit kutsuivat!

IMG_4770

Menimme seuraavana aamuna aamupalailemaan The Ark Bariin. 199bathilla sai valita viisi juttua listasta ja siinä oli sitten hyvä aamupala setti valmiina! Itselle listalta valikoitui, appelsiini mehua, grillattua tomaattia, croisantti, juustoa ja hedelmälautanen. Nam, nam ja nam!

IMG_4776


IMG_4794



Ostettiin Essin kanssa aamupalapaikan ohi kävelleeltä rantamyyjältä meidän kamukäsikoruihin mätsäävät kaulakorut.

IMG_4871

Ilma Samuilla ei todellakaan ollut puolellamme, ja emme haluneet lähteä katsomaan sateisena ilmana vesiputouksia ja muita juttuja joita oli tarkoitus, vaan päädyimme aamupalapaikkamme uima-allas bileisiin.

IMG_4857


IMG_4801

Taidettiin me hommata tyttöjen kanssa mätsäävät nilkkakorutkin aamupalapöydästä käsin. <3

IMG_4810


IMG_4811


IMG_4880

Ja tällaisiksi mummojaloiksi jalat menee kun viettelee päivän pool partyissa.

Iltamme jatkui Pool Partyjen jälkeen Coconot bariin ja sieltä pariin muuhunkin baariin. Samui meni hieman biletyksen puolelle, mutta mitä muutakaan sitä voisi sateisella saarella tehdä.


- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti