maanantai 25. tammikuuta 2016

Lazy Sunday wasn't that lazy

Essi ja minä lähdimme viettämään mahti sunnuntaita meidän Buddyjen kanssa! Aamu alkoi salilla ja auringossa maatessa ja kun kello läheni kolmea, jolloin olimme sopineet näkevämme Buddyt, niin olo oli sen verran laiska, että mietimme jopa tapaamisen peruuttamista, onneksi saimme kuitenkin energiaa ja lähdimme reissuun. Kävimme Buddyjen kanssa Chalongin temppelissä, Promthep Cape:ssa katsomassa auringonlaskua ja Night Marketeilla syömässä. Ei ole muuten parempia oppaita kuin paikalliset! Eli koittakaa tutustua paikallisiin kun lähdette reissuun ;) !

IMG_9760

IMG_9764

Chalongin temppeli oli turistien valloittama, eikä siellä kauhean montaa paikallista näkynyt. Yksi Buddyistamme sanoikin, että paikalliset ei mielellään mene juurikaan tähän Chalongin temppeliin tekemään rukoilua tai muita hengellisiä harjoitteita, koska siellä on aina niin paljon turisteja.

P1240227

Chalongin temppelissä järjestetään muuten paljon esi-häitä! Me nähtiin tällä hetken vierailulla kolme eri hääseuruetta, jotka ottivat hääkuviaan siellä. Kuulemma monet kiinalaiset tulevat viettämään Chalongin temppeliin omia esihäitään. Kaunis paikkahan se on! Taisin jopa (vitsillä) sanoa, että munhan pitää viedä Ville sinne viettämään meidän esihäitä kun hän tulee tänne vierailulle :D! Ei ehkä vielä kuitenkaan…

IMG_9768

IMG_9772

Luulin muuten, että nää nuket oli oikeita… Muut seurueestamme sai kyllä sellaiset naurut kun mä siellä ihmettelin, että miten ne on noin liikkumatta eikä edes näytä että ne hengittäisi tai räpyttäisi silmiä, ajattelin kuitenkin, että ehkä munkit vaan pystyy ihmeisiin. Ei pysty kuitenkaan hengittämättä olemaan…

IMG_9770

Meidän ei ollut tarkoitus edes tulla käymään kyseisessä temppelissä, mutta auringonlaskuun oli vielä sen verran aikaa, joten buddymme ehdotti, että mentäisiin käymään läheisessä temppelissä vierailulla, joten emme olleet osanneet varautua oikealla vaatetukselle. Hätä ei kuitenkaan ollut suuri, sillä temppeliltä sai aina sisään mennessä itselleen huiveja joilla peittää paikat joita ei saa näytellä.


IMG_9838

IMG_9877

Promthep Cape on siis näköalatasanne, jonne mentiin katselemaan auringonlaskua. Päätettiin lähteä kiipeilemään sellaisen "saaren" päätyyn katsomaan tätä luonnon kaunista tapahtumaa. Kukaan näistä meidän buddyisakaan ei ollut ikinä sitä kokeneet, joten se oli meille kaikille uusi juttu! Ja vitsit miten kaunista. Siinä kalliolla istuskeltaessa ja auringon syöksyessä meren taakse tuli niin onnellinen olo. Se hyvä fiilis vaan valtasi koko mielen ja kehon. Meinas pieni kyynelkin siinä tulla. En oo siis ikinä ennen ollut missään edes katsomassa auringonlaskua, joten tää oli ihan uusi kokemus mulle. Eikä todellakaan vika. Nyt tekisi mieli mennä joka ilta johonkin katsomaan uutta auringonlaskua. Tänne mun on pakko viedä kaikki ketkä tulee mua moikkaamaan!

IMG_9887

IMG_9909

IMG_9926

IMG_9951

Siis tää auringonlasku oli vaan jotain niin mageeta!! En voi käsittää…

IMG_9981

IMG_9920

Oltiin Essin kanssa jopa vähän romanttisissa fiiliksissä kun tota auringonlaskua siinä yhdessä katseltiin. Oli ihana jakaa tämä kokemus kanssasi kämppis!


Night Marketeilla ylitin itseni täysin. Kokeilin siellä uusia makuja, mitä en siis todellakaan tee ikinä. Missään. Mistään hinnasta.

12632833_10208328769274058_1697351189_o



Sini jo täällä naureskelikin mulle, että ananasta en missään nimessä voi syödä, mutta madot menee. Tuli siis nappailtu Essin kanssa parit silkkitoukat, kun niitä tarjottiin. Eihän siitä voi sanoa ei. Toukat oli muuten paremman makuisia kuin ananas! Vielä ei ainakaan pystynyt niitä kovia torakoita, vai mitä lie olikaan, maistamaan koska se kova kuori ja iso koko tuottaa minulle vaikeuksia. Luulis, että sellanen on todella vaikea niellä.


12591768_10207448498641909_1768365348_o

12596971_10207448499121921_1782993951_o

Silkkitoukkien jälkeen käytiin vähän ihastelemassa jälkkäripöytiä ja pakkohan se oli tuollainen KitKat M&M's kakun palanen matkaan ottaa. NAM!!

Paljon mahtui yhteen sunnuntai päivään. Mä nukahdinkin illalla samalla kun Essi kirjoitti postausta ja kuunteli musiikkia. Naurettiin tänää, että mähän nukahdin yhden James Bluntin biisin aikana ihan täys uneen. Täällä oon jotenkin saanut todella hyvin nukuttua, vaikka koti-Suomessa herään jopa toisen ihmisen hengitykseen öisin tai pieneenkin valon värähdykseen.


- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti