maanantai 18. tammikuuta 2016

Naka Market

Käytiin sunnuntaina Naka Markateilla, jotka tunnetaan myös nimillä Weekend Market ja Night Market. Mentiin markkinoille koulun järjestämällä bussi kyydillä, joka olikin meidän iloksi ilmainen. Aikaa meillä oli shoppailla noin kolme tuntia ja tuntuikin, että aika jopa meinasi loppua kesken. Ei ehditty tässä ajassa näkemään varmaankaan edes puolia siitä mitä näillä markkinoilla olisi ollut tarjota meille. Kyseisillä markkinoilla myydään siis ihan kaikkea maan ja taivaan välillä!

EE


E


EEE
Tämän kaltaisissa tamineissa sitä lähdettiin kävelemään Phuketin kaatosateeseen, ei mikään paras valinta! Pitäisikin laittaa ostoslistalle sadeviitta eli kokovartalokondomi tulevien sateiden varalle.. On muuten mummin ostama toppi, eli terkut ihanalle mummille. <3


EEEE
Kun saavuimme paikalle niin ekana oli vastassa ihanan tuoksuisia ruokia, kuitenkin maltoimme kierrellä ensin kojut läpi ja ostimme vasta mukaan kaikkea ihanaa syötävää.

P1170001
Kimmeltävät korvikset veti kyllä meidän koko porukan niin harakkana paikalle, että huh huh! Onhan tässä mistä valita.. Voipi olla, että suurin osa ajasta meni näitä ihanuuksia valittaessa.

EEEEEEEEE
Nämä sandaalit ostin 600thb hinnalle eli kappalehinta oli n. 7,50€.

IMG_4291
Tämä harakka osti "vain" neljät korvikset tällä kertaa. Korvikset oli tarjouksessa 4kpl/100bht eli kappalehinnaksi yhdille tuli noin 0,60€.

EEEEEEEE
Nämä triangle tyyliset bikinit piti ostaa, mutta en ole varma onko kuitenkaan yläosa kauhean kiva päällä, koska nuo kupit ovat omaan silmääni liian lähellä tosiaan. Hintaa oli 300bht eli noin 7,50€.

EEEEEEEEEEE
Pinkit shortsit ja mustat pitsiset shortsit lähti matkaan heti ensimmäisestä kojusta johon sisään astuin, hintaa oli yhteensä 450thb eli kappalehinta oli n. 5€.

Mielestäni ostosmäärä jäi tällä kertaa yllättävän pieneksi, mutta joka kojulla tuntui että haluaa ensin nähdä mitä muilla on tarjottavana ja millä hintaan, joten parit kivat jutut jäivät sitten hakematta myöhemmin. Onneksi meillä on tässä vielä neljä kuukautta aikaa koluta näitäkin kojuja ympäri ämpäri.


- Saana

2 kommenttia:

  1. IHANAT BIKSUT <3 puss

    <3:sisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyl ihanat, mutta ei ehk ihan sopinukkaa päälle ku koklailin :D ! mut silti oli kyl tänää käytös.. :D

      Poista