maanantai 11. tammikuuta 2016

Oh sun, I've been missing you

Huh, mikä viikonloppu takana päin! Viikonloppuun mahtui parit grillibileet vaihtareiden kesken, uima-altaalla löhöilyä, rantapäivä, shoppailua ja ilta Bangla Roadilla.

BB


B

Perjantaisiin grillibileisiin lähdettiin liikkeelle rennolla meiningillä ja iloisella mielellä. Illan aikana oli tarjolla kanavartaita, ananas-tomaatti vartaita, erilaisia pastoja, venäläistä salaattia ja paistettua riisiä. Grilli-iltamme järjestettiin koulumme läheisessä ruokapaikassa nimeltä the Cafe, jossa monet koulumme opiskelijoista käy lounaalle, mukaan lukien myös me. Paikalle saapui myös muita kuin meitä vaihtareita ja olikin kiva saada vinkkejä jo hieman pitempään Phuketissa olleilta ihmisiltä.

Pakko myöntää, että aluksi näissä tilaisuuksissa tuntuu hieman nihkeältä alkaa juttelemaan tuntemattomille ihmisille, ja vielä englanniksi. Olemmekin meidän Suomi-tyttöporukassa alkaneet lisäämään englanniksi puhumista keskenämme, jotta englanniksi puhuminen tuntuu luontevammalta ja helpommalta sitten kun sitä oikeasti tarvitsee puhua.


BBBBBBB

Lähdettiin eilen Patong Beachille moikkaamaan Jennin kaveria ja parantelemaan alkavaa krapulaa, jota ei sitten ikinä tullutkaan, onneksi. Meinattiin Essin kanssa jäädä altaalle vaa loikoilemaan, mutta kerättiin sitten voimat ja lähdettiin rannalla. Rannalla olo on kyllä parasta maailmassa. Aurinko, kuuma hiekka ja merivesi, ei sitä ihminen muuta tarvitse. Eilinen rantareissuni alkoi siinä mielessä loistavasti, että taksissa huomasin jättäneeni lompakkoni keittiön pöydälle lähtiessä. Onneksi ihana Essi ja Sini lainailivat minunkin tarpeisiini rahaa, joten sain syötyä, juotua, ostettua rantatuolin ja parit bikiinit.

BBBB


BBBBB

Täällä muuten on ihan uskomattomia nää veneen perässä olevat leijailijat. Ne lähtee liikkeelle ja laskeutuu rannalle ja voin kertoa, ettei ihan kauhean turvalliselta näytä se touhu. Asiakas siis laitetaan roikkumaan jonkun moisista valjaista, mutta sitten tää avustaja hemmo roikkuu ihan ilman mitään valjaita tai muita turva välineitä tuolta tangosta ja auttaa asiakasta sitten laskeutumaan siihen rannalle. Tätä varjoa ei edes pystytä ohjaamaan mitenkään vaan se menee sinne minne tuulee ja nousee ylös veneen vauhdista.

BBBBBB


BBBBBBBB

Onhan tää Patong Beach ihana, mutta tekee jo todella paljon mieli mennä jollekkin muulle rannalle ja tällä viikolla oiskin ainakin luvassa Nai Harn beachillä käynti, sillä meillä on sielä Boot Camp -treeni ja joogaa luvassa lauantaina. Tarkoituksena tällä viikolla olisi myös käydä katsomassa miltä Kata beach näyttää.


- Saana

4 kommenttia:

  1. Saana! Oot niin kaunis ja vitsi miten ruskeekin jo :D <3

    -lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti Lotta <3 ! Ei olla kyl viel ees kauheesti oltu auringossa, mutta onneks se tarttuu nopsaa ja aikaa on vielä makoilla auringossa!!

      Poista
  2. Moi. Päädyin Essin blogista tänne ja luin yhellä kertaa kaikki postaukset. Mielenkiinnolla jään seurailemaan �� varmasti tulee olee huikee kokemus. Pitäkää tytöt toisistanne huolta -katya

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiva jos on mielenkiintoa lukea minunkin juttaja ! Toivottavasti saadaan Essin kanssa tehtyä erilaisia ja mielenkiintoisia juttuja tehtyä, vaikka samanlaisia päiviä täällä yhdessä vietetäänkin. Tervetuloa seuraamaan munkin elämää täällä, varmasti ihan unohtumaton reissu on tulossa kun nyt on jo niin hyvät fiilikset tästä !! Innolla odottelen tuevaa.

      Poista