torstai 7. tammikuuta 2016

Beach day !!

Siis voitteko kuvitella, että täällä ollaan eletty jo viikko ja en ole edes nähnyt vielä rantaa!? Olen Thaimaassa ja noin 10 minuutin päässä olisi ranta, enkä ole edes sinne asti päässyt. Paitsi uutena vuotena kävimme Patong beachilla, joka oli niin täynnä ihmisiä etten edes nähnyt merta.. Tätä päivää olikin siis odotettu enemmän kuin ruokaa nälkäisenä. Tämän viikon aikana auringossa olen ollut varmaankin alle 10 tuntia aurinkoa ottamassa, muuten sitä ollaan oltu hiki palleroisena koulupuvun kanssa etsien ilmastoitua luokkahuonetta. Rantapäivä, sinua oli siis odotettu!!

AAAAAAA
Ennen rannalle menoa suuntasimme ostamaan itselemme auringon ottamiseen tarkoitettua alusia, Thaiamassa käytetään normaalien pyyhkeiden tilalla tällaisia huivin tyylisiä kankaita. Nämä meidän valitsemat olivat vain kovin kapeita, joten ostoslistalla olisikin samanlaiset "huivit", mutta leveämpänä. Nämä ovat todella kevyitä, menevät pieneen tilaan ja ne voi myös laittaa itselleen vähän niin kuin mekoksi kun menee vaikkapa syömään rannalla tai turbaaniksi päähän, joten kovin monikäyttöisiä. Huivit myös kuivuvat todella nopeasti, joten ne ovat oivalliset ranta käyttöön!

AA

AAA
Laitettiin Essin kanssa yöksi letit päähän niin saatiin hiuksiin siistiä kiharaa rannalle varten. Nukutaan muutenkin letit päässä öisin, koska pitkät hiukset on ärsyttävät kun ne kiertyy öisin kaulan tai naaman ympärille. Nyt vain tehtiin parit letit lisään niin saimme pienempää lainetta aikaan.

AAAAAAAA

A

AAAAA
Myös hauvojen piti päästä viilentymään kuumalta auringolta. Taidettiin pariin kertaan käydä vähän antamassa vettä kun pikkuiset läähättivät niin paljon helteessä.

- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti