sunnuntai 24. tammikuuta 2016

The Surf House Phuket

Mentiin pikku vaihtari porukalla kokeilemaan tällaista "sisä surffausta". Vitsi miten siistiä!! Saatiin siis ilmaiseksi kokeilla tunnin ajan porukalla sitä. Tää Surf House Phuket sijaitsee ihan Kata beachin lähellä, melkeinpä ihan rannalla. Naiset saa muuten surffata perjantaisin 21-23 välisenä aikana ilmaiseksi!! Muuten eka kerta on 1000thb ja sen jälkeen 800thb /tunti. Jos meette koklaamaan niin kannattaa laittaa päälle sellaista vaatetta mikä ei lähe pois helposti, koska toi "aalto" tulee todella kovalla voimalla ja kaatuessa vie vaatteet mukanaan helposti. Päällä ei kuitenkaan saa olla mitään missä on nappeja tai vetskareita mitkä voisi rikkoa "allasta".

Aluksi Essi ja minä ei edes uskallettu kokeilla, koska tää näytti niin pelottavalta. Onneksi kuitenkin kokeiltiin! Ihan sika hauskaa! Vaikka pikkuinen krapula painoi mieltä ja kehoa, niin päivä oli yksi hauskimmista täällä. Nyt on vaan vaivana kauhea niskakipu kaikkien kaatumisten takia.

IMG_9470


IMG_9489

Tällä narulla oli niin paljon helmpompaa pysyä pystyssä ja olikin ihan kamalaa kun ohjaaja näytti käsimerkkiä, että pitäisi päästää narusta irti ja olla oman onnen nojassa.

IMG_9646


IMG_9647

Yleensä kun narusta päästi irti niin hetken päästä tapahtui näin…

IMG_9427

Meidän jälkeen nää "opettajat" alkoi surffailemaan ja vähän erilaiselta se näytti kun omat yritykset narusta roikkuen.. Kannattaa mennä katselemaan näitä, mielellään viikonloppuisin ilta-auringon aikaan, silloin nimittäin fiilikset oli todellakin kohdillaan.


Paikkana suosittelen käymään Surf Housessa! Siellä oli niin siisti tunnelma, samassa mestassa on siis ravintola. Mietittiinkin tytsyjen kanssa, että joku viikonloppu voisi tulla vähän fiilistelemään tätä mageeta ilmapiiriä. Oli huippua sulkea silmät, yrittää keskittyä ja fiilistellä tätä ilmapiiriä samalla kun yritti pysyä laudan päällä.


- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti