maanantai 25. huhtikuuta 2016

Bangkok part 1

Huh, nyt ollaan taas Phuketin kotona. Vielä ois perjantaihin asti elämistä täällä mun ja Essin yhteisessä kodissa. Perjantaina meillä on muutto edessä Jennin ja Susannan luo, siellä elellääkin viimeiset kaksi viikkoa koko konkkaronkka yhessä. Jännittää vähän mitä tapahtuu kun yksiössä elelee neljä tytteliä :D!

Bangkokissa oltiin keskiviikosta sunnuntaihin. Tosi moni sanoi meille ettei kannata lähteä näin pitkäksi aikaan, mutta itse olisin voinu olla siellä vieläkin pidempään! Essi ja minä vietimme Bangkokissa pari yötä keskenämme ja vietimmekin ne aikalailla hotellin altaalla maaten, yrittäen parantaa yskäämme, mutta täällä sitä ollaan vielä yskän kourissa. Tänään jopa kaupankassa alkoi suositella yskänlääkettä, kun sen verran lähimarketissa yskitti. Hups.

Meidän hotelli oli vähän parempi tasoinen, mihin ollaan täällä totuttu:D.

IMG_8298

IMG_8522

Mielestäni hotelli oli hyvällä paikalla ja jopa minä löysin aamupalalta syötävää (t. nirsoin ikinä).

IMG_8436

Hotellin uima-allas alue oli ihanan rauhallinen ja aurinkotuoleja löytyi varmasti jokaiselle.

IMG_8466

Hotellilla oli itseasiassa kaksi allasta, mutta tämä oli niistä paljon parempi ja täällähän me viihdyttiin oikein hyvin.

IMG_8482

IMG_8717

IMG_8704

Käytiin ensimmäisenä päivänä auringon palvomisen jälkeen tsekkailemassa MBK:n ja sen lähistöltä löytyvän Siam Centerin ja Siam squaren muita liikkeitä läpi. MBK:n hintataso oli tingittynäkin todella kallis ja sieltä ei lähtenytkään sen takia mitään mukaan. Kävimme myös ihan normaaleissa kaupoissa, kuten orever 21, mutta eihän me voida maksaa paidasta yli 20euroa :D ! Täällä tuli jo ekoina viikkoina niin pihiksi ettei normaaleista kaupoista voi enää mitään ostaa, koska hinnat tuntuvat niin suurilta, vaikka ne ei oikeasti olekkaan.

IMG_8320

MBK oli vähän niin kuin markkinat sisätiloissa.

IMG_8335

IMG_8340

Bangkokin ruuhkat… <3

IMG_8350

IMG_8411

IMG_8347

Onneksemme löysimme Siam Centerin lähistöltä pienet iltamarkkinat, joissa hinnatkin olivat kohdillaan ja saimme vähän kulutettua shoppailuhimoamme.

IMG_8429

Toisena yhteisenä päivänä Esmon kanssa pooleilun jälkeen lähdimme kurkkaamaan Chinatownin meiningit. Mielestäni Chinatownissa ei ollut oikeen itselleni mitään ihmeellistä. Siinähän se oli, vähän kiinalaisia kylttejä ja no, niitä kiinalaisia. Aika nopeasti kadulla käveltäessä, päätimme mennä Starbuck's:iin syömään kakkupala puoliksi. Siinä kakkupalaa syödessä tapahtuikin jotain, mitä ei vähään aikaa unohda; todistimme mummelin auton alle jäämisen. Taisimmekin Essin kanssa olla melkein tunnin tämän tapahtuman jälkeen samoilla paikoilla ja miettien, että miten sitä uskaltaakaan palata enää siihen Bangkokin hulluun liikenteeseen.


IMG_8613

IMG_8614

IMG_8620

Järkytyksen jälkeen lähdimme takaisin kotikadullemme syömään ja nauttimaan sen ihanasta tunnelmasta.

IMG_8639

IMG_8628

IMG_8650

Hyvä ruoka, parempi mieli !

5 kommenttia:

  1. Ja nyt kipin kapin apteekkiin hakemaan sitä yskänlääkettä!!!!!!!!!!
    T. huolehtiva iso-sisko <3

    VastaaPoista
  2. Maksoitteko hotellin aamiaisesta erikseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamupala kuulu huoneen hintaan, mutta ois voinu varata hotellihuoneen ilman aamupalaa mikä olisi ollut vähän halvempaa niin eli tavallaan maksettiin erikseen kun se vasta varauksen yhteydessä varattiin.

      Poista
    2. Oho, tulipa epäselvä vastaus :D ! Mutta toivottavasti tajuaa pointtini ..

      Poista