keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Phi Phi part 2

Phi Phi viikonlopusta selvitty! Yhden yön reissu muuttuikin kahden yön reissuksi. Reissulla tapahtui vaikka mitä hauskaa ja tulikin vietettyä elämäni ensimmäinen yö dormissa, eikä se ollut ihan niin paha mitä kuvittelin vaikka eihän se mitään ihanaa ollutkaan. Hotellit ja hotellien aamupalat on vaan jotain niin täydellistä, mutta onhan tämän kaltainen matkustelu ihan erilaista kuin hotelleissa oleminen ja saa aivan eri kokemukset sekä tapaa ihan erilaisia ihmisiä mitä hotelleissa olisi.

Lähdettiin samalla laivalla liikkeelle millä lähdimme viimeksikin Phi Phiä kohti, joten aikainen herätys oli taas koettava. Liikkeelle meitä lähti sellainen noin kolmenkymmenen hengen porukka, joten laivan kansi oli jo aika täysi meitä opiskelijoita.

IMG_2202

Essi osti itselleen ja mulle ystäväkorut Phi Philtä. <3 Kohtahan jo vietellään ystävänpäivää ja pitäisi keksii jotain hauskaa tekemistä!!


IMG_2047

Siis mä meinasin kuolla kun nähtiin matkalla tänne paikkaan, että 3,3km ois jäljellä ja pelkkiä portaita… Onneks tää matka ei ollut todellakaan oikeasti niin pitkä, mutta kyllähän se hiki virtas näitten jälkeen ihan liian paljon.

Satamaan päästyämme lähdettiin etsimään meille hostellia, mutta Phi Phi olikin lauantain takia jo aika täysi ja oli jo hieman vaikeata löytää paikkaa jossa ei ovella heiluisi "Full" -lappua. Onneksi löysimme pian K House nimisen hostellin, josta löytyi pari huonetta johon mahduimme meidän porukan kanssa majoittumaan ja hotelli oli myös aikaslailla keskellä menoa ja melskettä joka oli todellakin hyvä meille.


IMG_2263


IMG_2194


IMG_2442

Phi Phillä sattui olemaan pilviset ilmat, joten rannalla hengailun sai unohtaa ja piti keksiä muuta tekemistä. Me, ja moni muu vaihtareista, päätettiin lähteä katsomaan Phi Phi viewpointin kehutut maisemat.


IMG_2330


IMG_2296



IMG_2368


 IMG_2381


IMG_2420


Molempina päivinä lähdettiin Ibiza nimiseen rantabaariin tanssimaan. Phi Phillä muuten baarit menee jo kiinni kahdelta, mikä oli ihan hyvä juttu koska pääsi ehkä edes vähän aikasemmin nukkumaan vaikka illat menikin vähän liian pitkiksi.

P2060512


P2060524

Baarien ulkopuolella oli joka paikassa tuliesityksiä. Vähän oli pelottavaa, että kännisien ihmisten annetaan leikkiä tulilimboa ja tulihyppynarua hyppiä. Pari kertaa jopa meinasi vähän hiuksia syttyä palamaankin.

P2060554


Reissu oli erilainen kuin mikään muu mitä ollaan tehty kun biletystä oli jo viikonlopun aikana enemmän kuin koko ensimmäisen kuukauden aikana. Nyt reissusta jäi käteen ihme hyttysenpurema, joka on nyt jo ihan toisissa sfääreissä kun se hiertyi kengässä ja näyttää nyt maailman kamalimmalta ja lääkärissä on jo käyty sitä näyttelemässäkin. Sen seurana on myös kuume ja nuha, hyvä kombo siis! Biletystä on kuitenki tulossa lisää, koska varattiin tänää juuri hostelli Koh Phanganilta full moon bileitä varten!!


- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti