keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Ensimmäinen päivä Phuketissa

HuhHuh!

Ei voi kyllä muuta tän päivän jälkeen sanoa. 22 tuntia meni kun tänne matkustettiin, siis Helsinki-Vantaan lentokentältä Phuketin kentälle, Phuketin kentältä meni vielä melkein reilu tunti että saavuttiin oikeasti kämpillemme. Eli vuorokausi sitä reissattiin. 18 tuntia viettettiin lentokoneessa ja yhteensä 4 tuntia meni Milanon ja Hong Kongin kentillä. Vaihdot sujui todella hyvin, vähän jopa pelättiin, että liian hyvin. Koneessa sai jopa hieman nukuttua, mutta pakko myöntää että uni jäi todella vähälle ja nyt sitä kaipaisi eniten unta. Lennoilla tuli nukkumisen lisäksi katsottua elokuvia, itse katsoin Jurasic World, Paper Towns ja Vacation.



Helsinki-Vantaan lentokentällä oli tarjouksessa jo kauan haluamani passinkuoret, joten pakko ne oli ostaa, kun passiakin tuli niin paljon näyteltyä nyt matkalla.



Ikävä poikaystävää,koiraa ja perhettä kohtaan tuntui lentojen aikana todella ylitsepääsemättömältä ja vieläkin on todella huono fiilis sen suhteen. Ehkäpä huomena on eri ääni kellossa kun on saanut tasattua energiatasot ja alkaisi taas nostamaan niitä hyviä fiiliksiä esiin, mitä ennen lähtöä oli. En olisi uskonut, että itsellä tuntuisi näin pahalta. Uskon kuitenkin huonon fiiliksen helpottuvan kun huomena päästään moikkaamaan aurinkoa ja tutustumaan paikkaan yhä enemmän. Tämä iltapäivä ja ilta mitä meillä täällä oli aikaa meni ensin hieman lepäiltäessä ja syödessä. Kävimme myös ruokakaupassa ostelemassa vessapaperia ja muuta tärkeää. Päivän aikana olen itkenyt paljon ja toivon todella, että tämä ikävä alkaisi helpottamaan pian. Onneksi saan äitini, siskoni ja poikaystäväni tänne vierailulle ikävää hellittämään.



Tästä tämä alkaa, minun 139 päivän seikkailu Phuketissa. Toivottakaa onnea!

-Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti