tiistai 15. joulukuuta 2015

Tasan kaks viikkoa ja mua jännittää !

On pakko myöntää, että nyt jännitää ja kovasti! Matkan alkuun on siis tasan kaksi viikkoa ja nyt alkaa stressi ja jännitys levelit olemaan katossa. Olisi niin paljon kaikkea ostettavaa vielä jäljellä, etten tiedä miten päin pitäisi olla. Meillä ei ole siis tällä hetkellä edes paikkaa missä yöpyä Thaimaahan päästyämme. Tarkoituksena olisi kuitenkin varata hotelli ennen lähtöä. Onneksi joulu on tulossa niin voi saada hieman lahjaksi tarvittavia ostoksia reissua varten. Ostoslistalta löytyy tällä hetkellä ainakin muistitikku, matkalaukku, koululaukku ja kengät. Prince of Songkla Universityssä on siis käytössä koulupuvut eikä kengätkään saa olla ihan mitkä tahansa, vaan kengät pitää olla mustat eikä varpaat saa näkyä. Tulevasta matkalaukusta ei tule löytymään oikeastaan mitään kun matkaan lähdetään, sillä en taida omistaa yhtiäkään shortseja tai oikeastaan muitakaan kesävaatteita.

















Yksi asia mikä mua jännittää tosi paljon on lentomatkat! Viimeksi kun lensin niin mun jalat turpos niin paljon, etten pystynyt kävelemään koneesta pois, ja kyse oli kuitenkin vain 4 tunnin lennosta, nyt ollaankin koneessa hieman kauemmin. Nyt taitaakin olla aika ostaa lentosukat..

























Olen aikasemmin ollut vain Euroopan maissa, joten jännittää todella paljon lähteä katsomaan millaista siellä Aasiassa on. Matkustaminen on aina ollut lähellä sydäntä, ei kai sitä muuten lähtisikään toiselle puolelle maailmaa. Olen käynyt Turkin Alanyassa, Espanjan Torreviejassa, Viron Tallinnassa, Ruotsin Tukholmassa, Tanskan Kööpenhaminassa, Kreikan Plataniaksessa, Kyproksen Ayia Napassa ja Iso-Britanian Lontoossa.

 

















T: Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti