torstai 6. heinäkuuta 2017

Road trip to Germany

Terpat Latviasta!

Ajattelin nyt kirjoitella vähän erilaisesta reissusta. Palasin nyt blogin kirjoittamisen pariin, kun ajattelin jos joku haluaa lukea vähän erilaisesta reissusta. Olen nimittäin tällä hetkellä matkalla Saksaan autolla Baltian läpi, ja Mauri Mäyräkoira on mukana.

DSC01615

Meitä on siis autossa kolme aikuista ja yksi koira. Tällä hetkellä liidellään jossain päin Latviaa. Tarkoituksena on tehdä noin viikon mittainen reissu poikaystäväni veljen luokse.

DSC01574

Otettiin Eckerö Linen aamulaiva Tallinnaan, laiva lähti 8:30 ja Tallinnassa se oli 11:00. Otimme hytin johon saa tuoda koiran, sillä en halunnut jättää Mauria yksin autoon autokannelle. Tämä on siis Maurin ensimmäinen reissu ulkomaille. Laivassa jatkettiin unia hytissä ja syötiin aamupalaa, matka meni mielestäni todella nopeasti ja sutjakasti. Meidän kolmen aikuisen matkaliput, hytti ja auto maksoi yhteensä 124€.

DSC01580



Mauri on aina tykännyt kauheasti olla autossa ja matka tähän asti on mennyt lähinnä nukkuen, välillä Mauri vilkaisee, että missäs sitä mennään ja sulkee sitten taas silmät.

Olemme nyt kun tätä kirjoittelen niin 5tuntia ja olemme jo Latvian puolella, eli Viron läpi ajaa todella nopeasti, vaikkakin tällä hetkellä oli paljon tietöitä matkan varrella eikä moottoritietä ole oikeastaan laisinkaan, nopeusrajoitus on huidellut 70km/h ja 90km/h välillä. Latvian puolella ollaan saatu ajaa aina välillä jopa 100km/h!!


DSC01601

DSC01604

Taukoja olemme pitäneet aika reilusti, tässä ajassa jo kolme. Pysähdyimme ensimmäisen kerran jo melkein Tallinnan satamassa käyttämässä Mauria vähän kävelyllä. Sitten ajelimme tunnin verran ja pidettiin itse myös pissataukoa ja kävelytettiin Mauria vähän. Kolmas tauko olikin sitten Latvian puolella, kun näimme kivan rannan niin kävimme vähän siellä kävelyttämässä Mauria ja teki itsellekin hyvää saada jaloitella ja nähdä vähän jotakin muuta maisemaa kuin metsää. Kohta olisi tarkoitus pysähtyä vähän Hesburgeriin täyttämään vatsoja. Sitten ajellaan pidempää matkaa ilman pysähdyksiä.


Tänään olisi tarkoitus ajella Puolan puolelle, josta olemme varanneet hotelli jo valmiiksi.

Kuulemiin taas !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti