tiistai 11. heinäkuuta 2017

Finally in Germany



Nyt sitä ollaan Saksassa. Lämpöä riittää ja peppu on kipeenä ajomatkasta. Puolan yöpaikasta tänne Leipzigiin ajoa tuli noin 1000km yhteen päivään, joten autossa tuli istuttua aivan tarpeeksi !

DSC01634


DSC01627

Kun lähdimme Suwalkista kohti Saksaa, tuntui ettei tulla pääsemään perille ikinä. Tietöitä oli aivan kamalasti, yhden tietyön takia jouduimme olemaan noin 45min paikoillaan. Isolle tielle pääsimme vasta Varsovan jälkeen ja sen jälkeen ajaminen onneksi nopeutui ja helpottui, kun sai ajalle moottoriteitä Saksaan asti.

DSC01641

Päästiin Suomesta perille asti kolmelle tankillisella bensaa ja siihen rahaa meni noin 140euroa. Matka meni tosi helposti ja nopeasti, ainut miinus on se, että eihän sitä oikeasti ehdi matkan aikana nähdä muiden maiden paikkoja, vaan tarkoituksena oli mennä vain mahdollisimman nopeasti Suomesta Saksaan.

DSC01625

DSC01630

Rahaa matkaan meni; Laiva matka Helsingistä Tallinnaan maksoi kolmelta henkilöltä + auto + lemmikki 124€ eli tästä tuli 41€/hlö bensoihin noin 140€ ja hotelli Puolan Suwalkissa maksoi noin 40€/henkilö. Eli yhteensä tästä kaikesta tuli noni 220€ /henkilö. Ruoka Baltian maissa on halpaa, kävimme matkallla Hesburgerissa ja kaupoissa ostamassa eväitä, ja olimme ostaneet Suomesta autoon mukaan vettä ja naposteltavaa.


Takasin päin tarkoituksena olisi vähän nähdä lisää Baltian maita ja pysähtyä vähäksi aikaan Varsovaan ja Riikaan, joten rahaa tulee menemään enemmän, mutta sitten voi jopa sanoa, että on nähnyt jonkin verran näitä Baltian maita. Tuskin kuitenkaan ihan heti tulee tällaista reissua tehtyä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti