perjantai 6. toukokuuta 2016

Koh Samui

Nyt on vika reissu tehtynä ja kotiin palattu Koh Samuilta. Itellä oli tän reissun tavoitteena rentoutua ja nauttia ihan joka hetkestä, sekä saada vähän rusketusta pintaan. Nää tavoitteet tuli kyllä hyvin täytettyä! Pääasiassa tuli maattua rannalla ja parina iltana taidettiin käydä tsekkaamassa Koh Samuin iltaelämäkin. Tänään onkin matkusteltu laiva+bussi yhdistelmällä kevyet 11tuntia ja taisi pieni krapulanpoikanenkin näyttää päätään meidän matkassa. Onneksi itse olin järkevä ja menin vähän aikasemmin nukkumaan, kun pari muuta tytteliä jaksoi vedellä ihan pilkkuun asti eilenkin.

IMG_9436

IMG_9430

Kyllähän tällaisiin maisemiin olisi aina mukava päästä retkeilemään. Vähän oli erilaiset näkymät kuin viimeksi Samuille mentäessä kun näkyi jopa aurinko!

Vähän oli epäonneakin tällä reissulla mukana. Meidän oli tarkoitus kiertää skopedeilla saari ympäri ja käydä kattelemassa vähän eri nähtävyyksiä, mutta meille ei suostuttu vuokraamaan skopedia! Vuokraus ei onnistunut, koska kukaan ei suostunut vuokraamaan skootteria jos ei ole passia jota jättää pantiksi. Thaimaassahan on laitonta pyytää passia pantiksi, mutta eihän näitä vuokrauspaikkoja se kiinnostanut ollenkaan… Taksilla liikkuminen näihin kaikkiin nähtävyyksiin olisi maksanut vähän liikaa meidän budjetille niin tyydyttiin sitten loikoilemaan Crystal Bayn Silver beachillä päivä. Harmittaa kyllä pirusti ettei skoottereita meille vuokrattu, mutta kaikella on tarkoituksensa ja ei näköjään ollut hyvä idea päästää meitä kiertelemään Samuita skopedeilla.

IMG_9497

IMG_9503

IMG_9544

IMG_9541

IMG_9576

IMG_9601

IMG_9610

IMG_9636

IMG_9680

Olihan tämä Silver beach aivan ihana ja näkemisen arvoinen ranta. Tää päivä oli muutenkin jotenkin todella omituinen, oli normaalia kuumempaa ja merivesi tuntui kiuhuvalta eikä yhtään virkistävältä. En kuitenkaan valita vaan nautin täysin rinnoin. Nyt täällä meidän Kathussa on meneillään ukkosta niin oishan tollanen tuskaisen kuuma rantapäivä vähän kivempi, vaikka tulikin tiirailtua yksi kauneimmista ukkosista äsken tuosta partsilta.

IMG_9722

Ja siis tää red curry (sydänsilmäemoji x100000)… En oo ikinä syöny parempaa! Jos ootte Samuilla niin todellakin kannattaa mennä syömään tänne paikkaan. Ihan Chawengin keskustassa ja paikan nimi on Street.

Muuten meidän päivät menikin Chawengin rannalla maaatessa, katukauppoja kierrellessä ja iltaelämään tutustuttaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti