sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Kata Noi beach

Essi ja minä muutettiin nyt pariksi vikaksi viikoksi Jennin ja Susannan luo, joten tällä viikolla on ehditty käydä tekemässä final examit, rantailemassa, muutettu, huollettu ripset, shoppailtu ja biletetty, aika paljon yhteen koeviikkoon. Vähän on jo haikeet fiilikset eikä oo tietoa miten päin tässä pitäisi olla. Alkaa olla jo aika kova ikävä niitä Suomen tyyppejä, mutta toisaalta en tunnu olevan yhtään valmis kotiin. Jos Suomi-tyypit vaan tulisi tänne mun luokse niin voitaisiin elää kaikki onnellisina Thaimaan auringon alla. En osaa oikein kuvailla edes tämän hetken fiiliksiä. Niin hassu olo! Jotenki vaa aika menee ja menee eikä ite osaa tehdä mitää.

IMG_9125

Käytiin koeviikolla katsastamassa Kata Noi -ranta. Rantana aika samanlainen kuin Kata ja Karon, mutta vähän pienempi. Tykkäsin kuitenkin rannasta ja vesikin tuntui olevan vähän kirkkaampaa kuin Katalla ja Karonilla. Tuli muuten koettu isoimmat aallot täällä ollessamme. Aalto tuli ja vei Jennin aurinkolasitkin ja sitten sitä oltiikin kaikki tyttelit etsimässä niitä, ihme kyllä lasit löytyi takaisin omistajalle siinäkin aallokossa!

IMG_9163

IMG_9202

IMG_9251

Huh, tänään käytiin tekemässä vikoja shoppailuja night marketeilla ja toivottavasti ei tarvitse enää lähteä sinne tuhlailemaan rahoja. Niin hassua ajatella, että kohta tää ei ookkaan meijän koti. Ajatukset on ihan hukassa tällä hetkellä. Lähdetään onneksi Samuille lomailemaan vielä viideksi päiväksi. Ehkä siellä pystyy olemaan ajattelematta lähevenää lähtöä. Onneksi kotona odottaa ihania ihmisiä joiden luo on ihana palata. <3 Ja ne ihanat ovatkin jo saaneet multa monen monta ruokapyyntyöä mitä tekee mieli, ainakin mummin tekemää makaroonimössöä on pakko saada mahdollisimman nopeasti, mummin ruokaa on kyllä ollut kova ikävä! Ja jauhelijaa… Äitin kinkkusarvistakin on täällä kerrottu tytsyille ja niitä on ihan pakko saada ahmittua pika pikaa Suomeen päästyä. No, tekeehän sitä vähän Hesburgerin juustohampurilaista ilman suolakurkkua ja sinappiakin mieli. Ihanat siskot onkin pitänyt mun kanssa Hesburger-lakkoa ja mennnään sitten yhdessä herkuttelemaan kun olen kotiutunut.

IMG_9282

Tälläsellä tavara määrällä pitäisi sitten sinne Suomeenkin palata. Voi olla, että aika tarkoille mennään sen 30kilon kanssa mitä saa olla. Toivottavasti kaikilla oli hauskat vappu hulinat ja oloista aletaan selviämään. Ihanaa toukokuuta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti