sunnuntai 7. elokuuta 2016

Thaimaan outoudet osa 2

HUH! Viime kerrasta onkin aikaa.. Nyt onkin kesälomat vietelty ja kesän vikat festaritkin on jo takana päin. Syksy se taitaa siis pikku hiljaa tulla. Nyt on jo sellanen olo, että johonkin pitäisi jo päästä!

IMG_8301

Tuk tukieista ei oikeasti tiedä onko ne skoottereita vai mitä ne on olevinaan, kai autoja skootterin moottorilla :D! Niitä löytyy vaikka minkä mallisena ja värisenä. Niiden kuskien kanssa saa aina tinkiä vaikka kuinka kauan hinnasta. Biletuktukit on aivan ihania, mutta eihän niitä ikinä silloin ole kun olisi niihin bileisiin menossa. Tuk tuk saadaan kaapattua ihan vain käden heilautuksella ja monesti niiden kuskit huutelevat josko kyytiä tarvitsisi.

Liskon kakka tuottaa onnea. Kyllä, luit oikein. Voi sitä onnen määrää jos lisko sattuu ulostautumaan päällesi. Kuka ei olisi siitä onnellinen!? Tai siis jos se tuottaa onnea niin eikun kaikki liskot kakkailemaan mun päälle.

Facebook käyttäytyminen, Facebookissa vuodatetaan murheet heti kun niitä tulee ja kerrotaan kun on se uusi rakas löydetty, kuitenkaan omille kavereillesi et voi sen syvemmin näistä asioista puhua. Facebookkiin voi laittaa itkukuvan, mutta kavereiden edessä et saa näyttää tunteita, tai puhua niistä ja vaikka kaverisi kysyisi mikä on hätänä niin et varmana saa vastata mikä on hätänä vaan kaikki on hyvin.

Nukkuminen tunneilla, täällä on aivan normaalia mennä eturiviin tunnilla ja vain nukkua. Eikä ole mitään silmien lepuuttamista, vaan ihan täyttä ja sikeää unta. Sain juuri tällä viikolla hyvän vinkin kaveriltani; kirjastossa on parasta nukkua kouluissa, siellä on hiljaista ja hyvä ilmastointi, koulumme kirjastosta löytyy myös huoneita, jotka on tarkoitettu opiskeluun, mutta siellä on kuulema hyvä, yksityinen paikka nukkua. Olisimpa tiennyt tämän vinkin jo etukäteen…

McDonald's:sta saa luumukastiketta ketsupin sijaan ihan liian usein. Siis oikeasti, LUUMUkastiketta!? Muut "vähän" erikoisemmat dippivaihtikset on suklaa ja mansikka. Se katalan kamala fiilis, kun menit ekan kerran ostamaan nugetit mäkkäristä ja kun selasit dippivalikoimaa ja siellä ei ollutkaan sitä sweet and souria, mcfeastiä tai valkosipulimajoneesia, APUA!

Oudot kiellot takseissa, näitä on siis monia. Takseissa ei saa esimerkiksi harrastaa seksiä, ei saa ottaa dorian-hedelmää sisälle (tätä ei saa viedä hajunsa takia moniinkaan paikkoihin) ja paras ikinä; ei saa piereskellä.

IMG_9722

Ravintolassa ei saa ruokia samaan aikaan, vaan niitä tuodaan pöytään juuri siinä järjestyksessä missä ne ollana tilattu, eli nälkäisempien kannattaa tilata ensin. Tähän oli ensin todella vaikea tottua, mutta voi sitä ihmetyksen määrää, jos nykyään sattuu samana aikaan ruoan pöytään. (on muuten ihan hirmu ikävä jo Thaikkuruokaa)

Pyhäköitä löytyy niin oudoista paikoista! Niihin saattaa törmätä keskellä metsääkin. Välillä sitä pelkää, että on kävellyt vaikka kuinka monen pyhäkön läpi kun ei ole tajunnut että siinä se pyhäkkö on sitten ollut. Välillä joutuu myös ihan ajattelemaan, että onko tämä nyt vaan roskakasa vai onko siihen "uhrattu" ruokaa ja juomaa niin kuin pyhäköissä täällä on. Mansikka Fanta on muuten se mitä täällä lahjoitetaan aina jumalille. Pitäisikin joku kerta ostaa tätä Fantaa, jotta voisi maistaa sitä jumalten juomaa.

TT, tämä lyhenne tarkoittaa itkemistä. En tosin tiedä oisko tää pitänyt jo tietää jostain hymiömaailmasta, mutta oon ihan lapanen niitten kanssa ja nyt tää kuuluu mun Thaimaa outodet -listaan :D !

Pitkät kynnet kaikilla, jotka tekevät sellaista työtä jossa voi olla pitkät kynnet. Miehet kasvattaa yleensä peukalon tai pikkurillin kynttä, jos ovat sellaisessa työssä, että kynnet pysyvät pitkinä. Eli niissä töissä joissa pystyy kasvattamaan kynsiä, on ns. parempia töitä ja he ovat vähän parempaa sakkia kuin muut.


Pahoittelut kuvien puutteesta, mutta nyt ei oikein tuolta muistikortin maailmasta löytynyt näihin sopivia kuvia :( !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti